MatildaTh

Skridskoåkning och stjärnfest

Publicerad 2012-02-07 15:02:13 i Allmänt

Idag är det en rolig dag för Rasmus i skolan. Just nu är de med fritids och åker skridskor här på vår fotbollsplan å området.

 Det är för övrigt hur smidigt som helst nu när isen är spolad, vi snörar på skridskorna här hemma så går han bort och åker, där är alltid någon kompis han kan spela med. Fast nu är han och hela fritids och åker.

Ikväll ska de ha stjärnfest på skolan. Jag vet inte riktigt vad det innebär men barnen skulle ha med sig varma kläder och kvicka ben iaf. Inga föräldrar välkomna. De får nog skoj.

Igår hade vi besök av Michelle(Emelie). Rasmus och Michelle bytte julklappar en aning för sent men lika uppskattat för det. Trevligt var det =)

Martina svängde förbi en snabbis med present till Ronja så hon inte skulle hinna växa ur kläderna, vi får ju inte riktigt till det med date nu förtiden. Men det var roligt att ses det lilla vi sågs.



Annars är det mycket att ordna med just nu. Mycket att göra och en sömnbrist som gör en handlingsförlamad hör inte riktigt ihop.

Nu ska jag slänga på kaffe. Såg förresten på vädret att det inte ska vara riktigt lika kallt framöver. Skönt. Ett par minus får det gärna vara, det är ju trots allt vinter. Men -23 är lite väl saftigt.

Over and out.

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Matilda

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela