MatildaTh

Städa

Publicerad 2013-06-28 09:59:23 i Allmänt

Vi gör inget annat känns det som. Alla dessa husvisningar. Såhär är det alltså för er som undrar, vi har fått bud, men lägre än vad vi vill/kan acceptera. Så nu kör vi tredje gången gillt på söndag. Blir det inte högre bud då, så kör vi på plan B.

Jag har kommit in i någon punk-period och Dia psalma, Asta kask och Ebba grön spelas här hemma. Favoriten just nu är Asta Kask - patriarkatet.

Sjuka barn

Publicerad 2013-06-17 09:31:16 i Allmänt

Är en aning tålamodsprövande. Ronja har spytt i ett gäng dagar nu och när man tror att det är över då kommer en omgång till. Stackars krake. :(

Grattis!

Publicerad 2013-06-14 16:19:01 i Allmänt

Idag fyller min kära vän hela trettio år. Hipp hipp hurra på din födelsedag.

(Jag längtar till i morgon så du kan få din present så jag slipper hålla tyst mer.)

Uppdatering

Publicerad 2013-06-11 15:43:05 i Allmänt

Jag är inte lika hispig längre, det har ännu inte kommit något bud men jag känner mig lugnare ändå. Däremot känner jag att det stressar mig när alla frågar, ungefär samma känsla som när man närmar sig en förlossning och folk frågar om det blivit någon bebis än.

Jag lovar att det lär märkas när det lossnar med budgivningen. Så är det. Och istället för att fråga mig så kan man ju med fördel gå in på hemnet, om budgivningen har kommit igång så står det där.

Idag spränger huvudet, jag hoppas att det stannar vid vanlig huvudvärk och inte slutar med migrän. Det har jag ingen lust med.

För övrigt har jag varit på möte med lärare + rektor idag. Jag har sagt det innan, men säger det igen, Rasmus lärare är helt fantastisk. Och vi har turen att få behålla henne ytterligare ett år trots klassbyte. :)

Grattis också till Martina och Simon som fått en liten pojke. Och grattis till Bonnie som blivit storasyster!




(Bilden talar för sig självt)

Sömnbrist

Publicerad 2013-06-09 11:30:45 i

Alltså. Jag vill bli bättre på att uppdatera här, men orken finns inte. Inte tiden för den delen heller. Huuuah. Visning idag igen. Så buda nu, tack.

Flytt

Publicerad 2013-06-02 21:11:11 i

Nu vill jag flytta, köpa hund och börja plugga!

Om

Min profilbild

Matilda

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela