MatildaTh

Bihåleinflammation

Publicerad 2013-09-23 17:15:21 i Allmänt

Min sprängande huvudvärk visade sig vara bihåleinflammation. Det gör ONT! Inte visste jag att man kunde få sådan smärta av det. Så nu blir det att knapra kåvepenin x6/dag, rinexin två gånger om dagen och några sprut nasonex. Så om en vecka är jag frisk! Gött.
 
Mattias har börjat jobba halvtid, våra hyresgäster har flyttat in och jag har endast en helg kvar att jobba, på väldigt länge. Sen blir det dagtid och heltid för första gången för mig i kommunen. Att det ska behöva ta 11 år innan man får tag i en heltidstjänst! Jag längtar till jag byter jobb. Min chef sa att hon önskar att hon var undersköterska igen för hon hade gärna varit med bland de första fem att starta upp Hemteam. Vi kommer ägna oss åt utbildningar, studiebesök och lära-känna-dagar de första två veckorna. Det blir nog jättebra. =)
 
Rasmus kämpar på i skolan och Ronja dominerar på dagis. Nu är det snart mat här hemma, det blir fläskkotletter med sambal oelek och potatis. Smidigt, köttet och såsen sköter sig självt i ugnen. 

Fullt ös

Publicerad 2013-09-19 20:49:44 i Allmänt

Nu har jag en helg av jobb framför mig. Men vi ska hinna med att fira svärfar också som fyller 65 :)

och jag jobbar faktiskt bara en helg till sen innan jag byter jobb! Gött :) Då blir det no more weekends.

Efter regn kommer solsken

Publicerad 2013-09-12 20:47:49 i Allmänt

Jobbet är mitt! Äntligen!
Jobbet innebär att jag och övriga undersköterskor planerar och utför rehabiliterande insatser i patienters hem efter sjukhusvistelse mm? Jobbet känns helt klart som en mycket spännande utmaning och förutom det så får jag tillbaka min allra första chef som är en väldigt bra sådan. Det är en stor bonus såklart.

En annan bra grej är att jag kommer arbeta mestadels (eller kanske bara?) dagtid. Och inga helger! Jag slipper jobba julafton tex, vilket jag gör på mitt nuvarande schema. Så nu längtar jag ännu mer till julen. Jag älskar jul oavsett, men något bättre blir den ju när man får vara ledig med familjen.

Min nuvarande chef var dock inte särskilt entusiastisk. Hon verkade mest sur. Men men.

Jag är glad och känner mig särskilt utvald som får vara 1 av 5 som får förmånen att vara med från start på detta.



Ny lur

Publicerad 2013-09-06 13:17:22 i Allmänt

Jag har gått från iPhone till Samsung. Jag är nöjd med beslutet men eftersom samsung har så mycket mer man kan göra så har jag inte riktigt hunnit lära mig allt än. (eller ens hälften.)



Hoppas!

Publicerad 2013-09-02 17:50:16 i Allmänt

Jag är en av tio som har chans på fyra tjänster på ett jobb som jag har sökt. (Från början var det ett par hundra) Detta är ett jobb som jag verkligen vill ha. Så, nu håller vi alla tummar och tår vi har!

Annars knallar det på här hemma. Mattias ska opereras på torsdag, jag hoppas han repar sig fort. Rasmus har just gjort första läxan i tredje klass och Ronja fyller två år om femton dagar.

Hon önskar sig kläder, böcker och köksleksaker :)

Det känns som vi har haft otur ett tag nu så jag hoppas att det vänder och att jag får tjänsten! Heltid och dagtid. Guld värt för min familj och jag får väl helt enkelt lära mig att gå upp tidigt varje dag.

Huuuah.

På återseende.

Om

Min profilbild

Matilda

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela